ВУЧИЋ: РЕКОНСТРУИСАЋЕМО ОПШТУ БОЛНИЦУ И ДОМ ЗДРАВЉА У ЋУПРИЈИ

Болнице и домове здравља у Ћуприји и Параћину ускоро очекује реконструкција и доградња, а у ове пројекте држава ће уложити 35, можда чак и 40 милиона евра. Као што сам обећао, биће урађен пут Параћин-Појате, али и преосталих пет километара на деоници Сење-Сисевац, а финализацијом пута Сисевац-Грза спојићемо два најлепша дела ћупријске и параћинске општине – најавио је на предизборном митингу у Параћину председник СНС и кандидат за председника Србије Александар Вучић.

Обраћајући се симпатизерима у препуној Спортској хали “7. јул”, Вучић је истакао да ће све поморавске општине бити укључене у пројекат “Чиста Србија”, који подразумева сређивање водоводне и канализационе мреже.

Потврда да ће ове године бити реконструисани Општа болница и Дом здравља је јако важна вест за нашу општину. Сем тога, уврштавање у пројекат “Чиста Србија” за општину Ћуприја значи 180 километара примарне и секундарне канализационе мреже. То није пројекат чија ће реализација почети сутра јер је реч о великом послу, али се надамо да ће тај посао бити завршен у неком разумном року од четири године. У наредном периоду оствариће се и наша жеља да се изгради регионални пут између Ћуприје и Параћина, помоћу ког ћемо се још боље повезати са комшијама – изјавио је вођа ћупријских напредњака Нинослав Ерић, након непосредног разговора са Александром Вучићем у Параћину.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП