БИЉАНА ИЛИЋ НОВИ ДИРЕКТОР ВИСОКЕ МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ

Како незванично сазнајемо из врха Општинског одбора Српске напредне странке у Ћуприји, за новог директора Високе медицинске школе постављена је проф. др Биљана Илић.

После много година на чело ове образовне институције долази неко ко је из Ћуприје. Ова школа је у претходном периоду претрпела велику штету због лошег руковођења и негативне медијске кампање којом је урушен њен углед. ОО Српске напредне странке очекује од новог директора да испита све пропусте и незаконитости у досадашњем раду претходног директора – наводи руководство ћупријских напредњака.

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

There are 2 comments for this article
  1. Vlado 27. мај 2020. 19:41

    Zahvaljujući pok. doktoru Ljubu Mariću što napravio školu da bi neko radio i primio platu u školi. S’ poštovanjem.

  2. Mirjana Savićević 28. мај 2020. 07:41

    Bravo, poštovana Biljana Ilić. Od početka rada Škole ste uključeni, najdirektnije i prošli ste sve “dečje bolesti” radeći, predavajući i živeći život sa Školom. Ova škola, je druga Viša, pa Visoka u Republici Srbiji.
    Hvala vizionarima od pok. dr Marića, Ljiljana Milovic, pok. Mirjane Stamenović, političkih struktura tog perioda… iskorišćenih okolnosti i uticaja, te Udruženju med.sestara-teh i babica, na podršci i zalaganju da Projekat zaživi.
    Biljana Ilić, imate punu podršku realnih i pametnih ljudi i kolega…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП