DOG SHOW 2022

Према речима Милана Милановића, председника Кинолошког друштва “Ада”, ово Ћуприја још није видела. Не зна се да ли има више паса или људи. Моравски парк је препун. Лепа слика путује у свет из Ћуприје.

Милановић је на отварању рекао да свега овог не би било без помоћи локлане самоуправе, Туристичке организације и Удружења младих.

Када су у питању технички подаци прва Међународна изложба паса свих раса КД “АДА” с правом носи епитет јединствене у овом делу Србије. По каталогу пријаљено је преко 600 паса из 15 земаља. На програму су и две специјалке, а претходног дана одржан је семинар за “грумере”, односно фирзере за псе.

Моравски парк прија и псима и њиховим власницима, а има и довољно места за посматраче. Рингови су по међународним стандардима. Ову изложбу суде и троје интернационалних судија. Две дам су из Данске и један господин је из Италије, уз домаћи судије и делегата КСС Војсиалва Ал Дагистанија, који ће, надамо се, послати леп извештај о првој Међународној изложби паса свих раса у Ћуприји.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП