KURSEVI ENGLESKOG I NEMAČKOG JEZIKA ZA SVE UZRASTE PO POVOLJNIM CENAMA, 1 + 1 ONLINE KURS GRATIS – AKADEMIJA OXFORD ĆUPRIJA

I deca i odrasli imaju mogućnost ne samo da nauče ili poboljšaju znanje engleskog ili nemačkog jezika, već i da pohađaju još jedan online kurs potpuno besplatno. A sve to zahvaljujući sjajnoj ponudi Škole stranih jezika Akademije Oxford u Ćupriji.

Da, dobro ste pročitali. Po povoljnim cenama, svako ko upiše kurs engleskog jezika ili nemačkog jezika, automatski stiče pravo da izabere bilo koji od 10 online gratis kurseva i želi da pohađa i stekne znanje, koja će mu pomoći da unapredi svoje sposobnosti i naravno da obogati svoju radnu biografiju.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za sve uzraste po povoljnim cenama

Pored toga što Škola stranih jezika Akademije Oxford u Ćupriji nudi visok kvalitet nastave, svim polaznicima je na raspolaganju i mogućnost da pohađaju jedan od ponuđenih online kurseva potpuno besplatno.

Ako neko upiše kurs engleskog jezika, a istovremeno je ljubitelj kreativnog izražavanja kroz pisanje, nema sumnje da će mu značiti da praktično za 0 dinara pohađa i kurs kreativnog pisanja ili pisanja za web, odnosno blog. Dostupan je i online kurs kreativnog pisanja za decu, što je odlična opcija za mnoge roditelje, koji su primetili sklonost svog mališana ka pisanom izražavanju. Treba pomenuti i da su dostupni kursevi za brzo čitanje, za upravljanje vremenom i za organizaciju učenja. Ukoliko neko ima interesovanje, može pohađati i besplatno online kurs za poslovnu komunikaciju, za mape uma i za veštine prezentovanja, kao i za tehnike pamćenja.

Jednostavno rečeno, svako ko bude upisao kurs nemačkog jezika u ovoj školi, treba samo da odabere jedan od besplatnih online kurseva iz ponude.

 

Dobro je naglasiti da Škola stranih jezika Akademije Oxford u Ćupriji nastavu organizuje uz poštovanje principa, koje podrazumeva takozvani CEFR (The Common European Framework for languages), odnosno Zajednički evropski referentni okvir za jezike. Da pojednostavimo, kursevi engleskog i nemačkog jezika, ali i svakog drugog se organizuju na 6 nivoa ukupno. Sve u zavisnosti od nivoa znanja određenog jezika, kandidat će pohađati nastavu u okviru početnih, odnosno A 1 ili A 2 nivoa, zatim srednjih i to nižeg ili višeg, koji su označeni sa B 1 i B 2. Takođe je predviđeno da polaznici, koji imaju viši nivo znanja tog jezika treba da pohađaju nastavu ili na nivou C 1 ili na nivou C 2, koji su okarakterisani kao niži i viši napredni nivoi.

Posle sticanja sertifikata, polaznici će posedovati i relevantan dokaz o tome na kom nivou poznaju nemački, engleski ili neki drugi strani jezik.

Isto tako se u ponudi nalaze i kursevi engleskog jezika za decu, ali i nemačkog i još mnogo drugih stranih jezika.

Valjalo bi naglasiti da će mališanima biti u potpunosti prilagođena nastava, u smislu da će predavači kroz pažljivo izabrane aktivnosti da se potrude da im prenesu sva znanja, koja su definisana aktuelnim nastavnim programom.

Samim tim što se nastava organizuje na taj način, mališanima je mnogo lakše da je prate, prosto zato što će kurs nemačkog jezika za decu doživljavati kao vid zabavnih aktivnosti, na prvom mestu, a istovremeno će lako usvajati predviđena znanja.

Kako upisati kurs nemačkog ili engleskog jezika?

S obzirom na to da je upis u Školu stranih jezika Akademije Oxford Ćuprija u toku, to bi trebalo što pre svi zainteresovani da izvrše prijavljivanje.

Njima su na raspolaganju tri načina, a mogu izabrati onaj koji im najviše odgovara. Osnovne informacije o sebi mogu najpre poslati na mejl adresu cuprija@akademijaoxford.com

Sem toga, mogu i da prošetaju do Karađorđeve ulice broj 18 i direktno u školi izvrše prijavljivanje. A isto tako je otvorena mogućnost prijavljivanja putem telefona 069 10 70 584 i to u toku radnog vremena, odnosno od ponedeljka do petka između 8 i 21 h.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП