НЕШКОВИЋ: РЕНОВИРАЊЕ ШКОЛА ПРИОРИТЕТ, “13. ОКТОБАР” КОШТАЋЕ 235 МИЛИОНА ДИНАРА

Реновирање Музичке школе “Душан Сковран” ускоро ће бити завршено. Након извођења термоизолације објекта остало је још да се заврши декорација фасаде, и тада ће једно од најпознатијих градских здања добити свој коначни изглед.

Радови чија ће укупна вредност износити око 33 милиона динара настављени су одмах након укидања ванредног стања, а према речима Ђорђа Нешковића, општинског већника задуженог за просвету, биће завршени за десетак дана.

Средствима локалне самоуправе и Министарства енергетике прво је замењена столарија, а након тога постављен термоизолациони омотач од камене вуне. Од унутрашњих радова реновирани су тоалети у целом објекту, постављена је “штедљива” LED расвета, и још је остало да се заврши репарација система грејања.”

Након Гимназије, ШОМО “Душан Сковран” је друга образовна установа код које је рађено побољшање енергетске ефикасности. Реновирање вредно 20 милиона динара надаље очекује ОШ “Вук Караџић”, где ће за око месец дана бити расписан јавни позив за извођаче, а у складу са развојем епидемиолошке ситуације радови би могли почети крајем ове године.

Као највећи, и уједно најзахтевнији пројекат, Нешковић је најавио комплетну спољну и унутрашњу енергетску реконструкцију објекта ОШ “13. октобар”, за коју ће бити издвојено невероватних 235 милиона динара.

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП