НИКОЛА СЕЛАКОВИЋ – ИМАМО ДРЖАВНИКА КОЈИ ЈЕ ГАРАНТ МИРА И СТАБИЛНОСТИ

ИЗБОРИ 2022

Порука коју свакодневно шаљемо бирачима, а посебно током ове предизборне кампање, је да мир и стабилност немају алтернативу – прочио је из Ћуприје Никола Селаковић, министар иностраних послова и члан Српске напредне странке. Ови избори се тичу будућности Србије – нагласио је Селаковић, обраћајући се окупљеним грађаним, члановима и активистима странке, у центру Ћуприје. Он је истакао мудру државничку политику Алексаднра Вучића у тешким тренуцима за земљу.

У овој кампањи ми се не бавимо својм противкандидатима и политичким неистомишљеницима већ нам је циљ да промовишемо резултатe које смо постигли, дела која су иза нас и какве планове имамо за будућност Србије и њених грађана – рекао је Никола Селаковић.

Када је Ћуприја у питању, Селаковић је рекао да планова има много а тичу се здравства, односно реконструкције Опште болнице, привредног напретка изградњом саобраћајне и друге инфраструктуре у индустријској зони “Добричево” и довођењем домаћих и страних фабрика, као и замене водоводне и канализационе мреже у граду и селима. Селаковић је подвукао комплетирање Атлетског центра Србије изградњом атлетске дворане.

За све ове послове Ћуприја је припремила пројектно – техничку документацију а држава ће помоћи да они буду завршени – нагласио је Селаковић.

Ћупричани су знају ко је у претходном периоду радио за град и општину и за кога су гласали на изборима. Очекујем да 3. априла своје опредељење потврде како бисмо завршили започете послове – рекао је Нинослав Ерић, председник Скупштине општине Ћуприја и председник ОО СНС.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП