НОВЕ АКТИВНОСТИ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА “НЕЗАВИСНОСТ”

У просторијама Удружења пензионера Ћуприје, одржан је радни састанак Удружења пензионера “Независност”, коме је поред предстваникa овог репрезентативног удружења пензионера из свих градова Поморавског округа, присуствовао и Милош Грабунджија, председник удружења.

Удружење пензионера “Независност” броји око 70 хиљада чланова а према речима председника Грабунџије веома су задовољни постигнутим резултатима у протеклој години. Вођене су многобројне активности на повећању животног стндарда пензионера, као што је прикупљање пријава за бесплатну бањску рехабилитацију и подела пакета солидарне помоћи, наглашава Грабунџија.

Последњих година, интензивирали смо наше активности на побољшању положаја пензионера са ниским примањима а треба наоменути да је месечна чланарина у удружењуу само 50 динара. Такође, организујемо бројне излете, обилазимо знаменитости наше земље, организујемо забаве и дружења, једноставно, трудимо се да наше “треће доба” учинимо што продуктивнијим и лепшим, каже Мирослав Стојановић председник Удружења пензионера “Независност” Поморавског округа.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП