ОТВАРАЊЕ СЕЗОНЕ НА ГРАДСКИМ БАЗЕНИМА 27. ЈУНА

Базени “Славија” спремни су да приме прве купаче за ову сезону. Отварање је заказано за 27. јун, а првог дана улаз за све посетиоце биће бесплатан.

Како је нагласио Иван Алексић, директор Установе за спорт Спортски центар “Ада”, на градским базенима предузете су све хигијенске и санитарне мере превенције, како би се купачи и запослени заштитили од коронавируса.

Од уласка, преко боравка у објекту до изласка, мораће да се поштују све прописане мере. Базени “Славија” су одувек имали дезо баријеру на улазу, али је доста посетилаца заобилазило. То сада више неће бити могуће јер се налази испред капије па је не можете заобићи ако желите да уђете. Такође, поставили смо ротациону улазну капију ради бољег и лакшег очитавања уласка сваког посетиоца, и обележили места за лежаљке у складу са принципом физичке дистанце, како се на једном месту не би окупљало више људи.

Осим стандардног чишћења свлачионица и тоалета, запосленима је наложено да на сваких пола сата врше дезинфекцију. Купачима ће бити на располагању дезинфекциона средства, али ће усто имати обавезу да се пре и након коришћења ових просторија одговорно понашају – наставља Иван Алексић.

Ова сезона ће због епидемије бити другачија у односу на све друге и ја заиста апелујем на наше грађане да буду одговорни према себи и другима. Пре уласка у базен и након употребе тоалета обавезно је туширање. У тоалет и свлачионицу не можете ићи босоноги и пре уласка морате дезинфиковати обућу на дезо баријери. Ако све то будемо поштовали и упозоравали једни друге уколико видимо да неко крши правила, мислим да ћемо успешно избећи заразу.

Због епидемиолошке ситуације многи ће ово лето провести у Србији. На базенима “Славија” зато очекују већи број посетилаца него ранијих година, а за све њих осмишљен је богат програм забавних садржаја. Цена целодневне улазнице је 200 динара, од 15 часова 100 динара. За децу млађу од 10 година, Вуковце и лица са посебним потребама улаз је бесплатан. 

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП