ПРИЗНАЊА И НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ УЧЕНИЦИМА

По традицији на Видовдан се одаје признање носиоцима Вукове дипломе, ђацима генерације и свима онима који су остварили врхунске резултате на републичким такмичењима.

Ћупријским одликашима признања и награде доделио је председник општине Нинослав Ерић, на свечаности у сали ШОМО “Душан Сковран”. “Млади ће у овом граду увек бити третирани са пуно пажње, и зато вам обећавам да ће локална самоуправа и надаље предано радити на стварању све бољих услова за ваше школовање у Ћуприји”, рекао је у свом обраћању председник Ерић.

Звање ђака генерације ове године припало је Милици Ђорђевић из Гимназије, Анђели Павловић из Медицинске школе, Милици Матић из Техничке школе, Матеји Радовићу из ОШ “13. октобар”, Ивану Ђурђевићу из ОШ “Ђура Јакшић”, и Ани Бакић као ученици ОШ “Вук Караџић”.

Када су у питању ћупријске музичке школе ђак генерације ШОМО “Душан Сковран” је Матија Вајагић, а у Школи за музичке таленте та част припала је Јовану Митровићу. Међу добитницима признања су и ученици из Дома ученика средњих школа “Срећно”, за награде освојене на републичкој Домијади.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП