САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА

Национална служба за запошљавање, Филијала у Јагодини, организовала је Сајам запошљавања. Потребу за радницима исказала су 24 послодавца. Заинтресованим незапосленим лицима представљено је 120 позиција, различитих профила и занимања. Сајам је окупио послодавце и незапослена лица са територије Поморавског округа.

Директорка Филијале Националне службе за запошљавање Светлана Митровић истакла је да је ове године повећана тражња за радницима текстилне и дрвнопрерађивачке струке, те електоро и машинским инжењерима.

Послодавци су имали прилику после две године паузе, због епидемије коронавируса, на сајму искажу своје кадровске потребе и на једноставан начин пронађу потенцијалне раднике.

Представници компаније “Motherson“ SMP Automotiv из Ћуприје, имали су свој штанд на сајму. Овај послодавац, који се недавно појавио на тржишту, тренутно има отворене позиције за: сетера алата, оператера за шивење, оператера за лепљење, оператера за кројење, оператера за пенирање, оператера за бризгање пластике и алатничара.

Сва заинтересована лица која нису била у могућности да посете сајам, своју биографију могу им доставити на маил posao@motherson.com, – наведено је у флајеру који је уручиван на штанду.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП