СПОРТСКЕ ИГРЕ МЛАДИХ

Организатори спортских игара младих изражавају велико задовољство и захвалност домаћинима што се већ три године за редом окупљају у Ћуприји, која се доказала као одличан организатор – рекао је спортски директор игара, прослављени атлетичар Слободан Поповић.

Спортски дух и традиција су на нашој страни и причањава нам велико задовољство што смо домаћини овој великој спортској, али и не само спортскох манифестацији деце школског узраста – рекао је председник Спортског савеза Драган Здравковић. Спортске игре младих отворио је заменик председнице општине Владимир Васиљевић, а бакљу игара донела је и пламен упалила атлетичарка Марија Дешић.

На почетку одржана је еколошка радионица „Буди део игре – чувајмо нашу планету“.

Спортски дух, надметање, пожртвованост и fer play. Екологија и заштита животне средине. То су Спортске игре младих. Одигране су и утакмице у малом фудлу, „Кока кола куп“. У женској конкуренцији „Ђура Јакшић” – „Медицинска” 2:1. У мушкој конкуренцији „Морава“ – „Гимназија“ 2:1. Такмичења се настављају у јуну. Победници стичу право учешћа на регионалном финалу такмичења Спортских игара младих.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП