СВЕ ЈЕ СПРЕМНО ЗА 13. ЦРЕВАРИЈАДУ!

Иако је 13. по реду, овогодишња Цреваријада ће судећи по најавама организатора и великом интересовању учесника, за Ћуприју бити срећан број. До сада је пријављено 40 такмичарских екипа, а према речима Владимира Васиљевића, заменика председника општине Ћуприја, позив за пријаву у надметању у припреми цреваца и обавезну дегустацију, и даље је отворен.
Пропозиције се нису мењале ни ове године а све пријављене екипе добиће по пет килограма цреваца, које ће моћи да подигну сутра, 28. јула,од 10 до 12 сати, у ресторану Гурман “Ћака”, изјавила је на конференцији за штампу Јелена Петровић, директорка ТО Ћуприја.

Посетиоцу су већ навикли да их на Цреваријади очекује добра забава и популарни извођачи, па ће ове године поред Жељка Шашића, на бини у моравском парку наступти КУД из Ћуприје и Крушара и гости из Румуније. За најмлађе посетиоце, биће организована радионица и такмичарске игре под називом “Кад порастем бићу цревар”.
Поред апсолутног победника и првопласиране екипе, припремљене су и награде за најлепше декорисан тањир, најмлађу екипу и најкреативније уређен штанд.
Покровитељ манифестације је општина Ћуприја
Цреваријада ће бити одржана у недељу 31. јула у моравском парку, са почетком у 17 часова.
Дођите да упознате нашу гурмански страну!

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП