Таленти у Милану и Бечу

Најбољи млади музичари, ученици  “Школе за музичке таленте” из Ћуприје, који свирају у оквиру програма  ”Еl sistema Srbija “, показаће свој раскошни таленат на завршним концертима летњих кампова у Милану и Бечу.

За увођење „Еl sistema“ у Србију важну улогу одиграло је Удружење Мusic Art Project . У овај престижни венецуелански модел социјално-инклузивног учења укључено је скоро четири милиона деце из више од 50 земаља у свету.

Летњи камп у Милану  ”ЕXPО 2015” одржава се од 21. до 30. августа а учешће је поред ћупријских талената обезбедило 180 музичара узраста од 10 до 20 година из преко 15 европских земаља. Неоспорни таленат и предан рад отвориће им врата Мланске скале где ће на завршном концерту наступити са чувеним омладинским оркестром Венецуеле из Каракаса.

Паралелно са овим догађајем, друга група деце из музичких школа  „Владимир Ђорђевић из Јагодине, „Миленко Живковић” из Параћина и „Школе за музичке таленте из Ћуприје”, наступиће на отварању “Берлинског процеса”,  у Бечу 26. августа. Они ће заједно са децом из Аустрије, Хрватске и Босне и Херцеговине, свирати пред високим званицама овог политичког догађаја,  у организацији немачке канцеларке Ангеле Меркел.

Од ученика „Школе за музичке таленте“ увек се очекује и увек изнова добија све виши квалитет музицирања. Реноме школе и њихов таленат наново нас подсећају да су они најбоље што Ћуприја и Србија имају.8_14_2015 6_44_02 PM

 

 

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП