ТЕНИСЕРКЕ СЛАВИЈЕ ПРВЕ У РЕГИОНУ ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ

Екипа Тениског клуба Славија из Ћуприје освојила прво место у региону Источна Србија у конкуренцији девојчица до 14 година. У финалном сусрету који је одржан у Нишу, екипа Славије савладала је екипу Тениске академије Живковић из Ниша и тиме се пласирала у финално такмичење.

На финалном такмичењу које се одржава у септембру учествоваће осам најбољих клубова из Србије, и то победници сва четири региона, и још четири клуба који су остварили добре резултате у регионалној фази. Пласман су изборили: Тениски клуб Славија из Ћуприје као победник региона Источне Србије, Тениска академија Чонкић из Новог Сада као победник региона Војводине, Тениски клуб Харон из Београда као победник региона Београда и Тениски клуб Професионал из Краљева као победник региона Западна Србија Поред њих пласман су изборили и Тениски клуб Црвена Звезда из Београда, Тениска академија Елите из Новог Сада, Тениска академија Живковић из Ниша, и осми тениски клуб који ће бити одређен од стране водитеља екипних такмичења на основу постигнутих резултата у регионалној фази.

Наредног викенда биће одржано регионално екипно такмичење за јуниоре и јуниорке старости до 18 година. Тениски клуб Славија је једини клуб поред Тениске Академије Живковић из Ниша који је пријавио учешће екипа у свим конкуренцијама.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП