ТРАЖЕ СЕ ПРЕДЛОЗИ ЗА ДОБИТНИКЕ СПОРТСКИХ ПРИЗНАЊА

Спортски савез Ћуприје позива организације и установе за физичку културу, стручњаке у области спорта, спортске раднике и удружења из области спорта, да закључно са 17. децембром дају предлоге кандидата за доделу спортских признања и награда спортским организацијама, спортистима и спортским радницима са територије општине Ћуприја за 2021. годину.

Признања ће бити додељена у следећим категоријама: најуспешнија спортска организација (удружење), најуспешнији спортиста, најуспешнија спортисткиња, најуспешнији тренер, најуспешнији школски наставник тј. професор у области физичке културе, најбоља школа, најбољи школски спортиста, најуспешнији спортиста ван територије општине Ћуприја и признање “Да се не заборави” (награда за животно дело).

Предлоге добитника са пропратним писмом у коме су наведене чињенице које их поткрепљују, треба доставити у писаној форми на адресу Спортског савеза Ћуприје, Кнеза Милоша 40, или путем електронске поште на адресе info@ssc.org.rs  и  sportskisavezcuprije@gmail.com. Крајњи рок за доставу предлога је 17. децембар до 12 часова, а предлози коју буду стигли након овог рока неће бити узети у разматрање.

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП