У СУБОТУ НАЦИОНАЛНА ИЗЛОЖБА ПАСА – ЦАЦ ЋУПРИЈА 2021.

У организацији Кинолошког друштва “Ада” из Ћуприје, у суботу, 2. октобра у Моравском парку биће одржана Национална изложба паса свих раса – ЦАЦ Ћуприја 2021. и Специјалка 9. групе са доделом ЦАЦ-a. Изложба је националног карактера а титула добијена на изложби носи кандидатуру за националног шампиона у екстеријеру. Рок за пријаву истиче 30. септембра а за титулу најлепшег пса изложбе према досадашњим пријавама конкурисаће више од 200 паса, каже Милан Милановић, председник Кинолошког друштва “Ада” Ћуприја

Изложба паса у Ћуприји, традиционално се одржава већ неколико година уназад а по квалитету ужива велики реноме код многобројних одгајивача и власника паса свих раса из читаве земље. Псе ће оцењивати неколико еминентних домаћих кинолошких судија, од којих је двоје судија из Ћуприје.

Кинолошко друштва “Ада” бави се пружањем свих врста услуга из области кинологије, израде документације, савета за правилан одгој паса и организације кинолошких манифестација а планови друштва су да у наредном периоду у дело спроведе иницијативу за изградњом парка за псе.

Ћуприја заиста може да се похвали великим бројем љубитеља паса, и крајње је време да почнемо да размишљамо о обезбеђеном и ограђеном месту где ће власници паса моћи да изведу своје љубимце да се играју и истрче. Овакви паркови за псе постоје у многим већим градовима а поред адекватних справа за псе простор ће бити обезбеђен и безбедан за остале грађане.

Почетак изложбе је у 10 сати а специјализована изложба почиње у 11 сати.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП