ВЛАДА ДОДЕЉУЈЕ НОВАЦ ЗА КУПОВИНУ СЕОСКИХ ИМАЊА

Министарство за бригу о селу донело је Програм доделe бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом на територији Републике Србије за 2021. годину. Подносиоци пријаве за јавни конкурс могу бити супружници или ванбрачни партнери, самохрани родитељ и млади пољопривредник/ца који испуњавају све обавезне услове, као и један од алтернативно прописаних услова за учешће.

За куповину сеоске куће са окућницом може бити додељено највише 1.200.000,00 динара бесповратних средстава по кориснику, а укупна вредност имања које се жели купити не сме бити већа од тог износа.

Додељена бесповратна средства ће најпре бити пренета јединици локалне самоуправе, која ће их затим пренети крајњем кориснику на основу Решења министра и у року прописаном уговором о њиховој додели.

За сва питања у вези са текстом јавног конкурса заинтересовани се могу обратити на мејл адресе: ivana.glisanovic@mbs.gov.rs     damir.taljai@mbs.gov.rs     и      milos.djokic@mbs.gov.rs или на број телефона 011 311 7633 и 011 311 08 54, као и представницима Општинске управе општине Ћуприја.

 

Текст јавног конкурса можете погледати овде

Образац пријаве

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП