29 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА ПС “МИХАЈЛОВИЋ”

Пословни систем “Михајловић” обележава 29 година успешног рада.

Оснивач и власник Радомир Михајловић успео је у остварењу своје визије и развио породични бизнис у више сегмената пословања. Данас овај пословни систем чине 62 бензинске станице у централној, јужној, источној Србији и Банату, млекара са капацитетом прераде до 30 хиљада литара млека дневно, фарма са сточним фондом од преко 400 јунади, оваца и свиња, ресторан и четири свечане сале за пријем више од 1 200 гостију, као и маркет, транспорт, грађевинска оператива и административна подршка. У систему је тренутно запослено више од 470 радника, разних струковних профила.

Један од темеља пословне стратегије чини и сегмент друштвено одговорног пословања: негујући породичне вредности и покровитељски однос према запосленима, делећи бригу заједнице о заштити животне средине, помажући социјално угрожене групе и појединце, рад удружења, организација и институција, ПС “Михајловић” јасно доказује своје опредељење да унапређивањем сопственог пословања ради и за доборбит друштва којем припада.

До прославе јубиларне 30-те године постојања, у плану је ширење бензинских станица, проширење млекарске производње, изградња нових и проширење постојећих пословних објеката, а све у циљу да се иде у корак са захтевима савременог тржишта, одржавања и унапређења квалитета производа и услуга.

This slideshow requires JavaScript.

*Овај садржај суфинансиран је средствима општине Параћин

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП