БАЗЕН РАДИ ОД СУБОТЕ!

Кад температура пређе 30 подеок целзијуса најлепше је у води или поред ње. Спас од тропских температура на базенима на Славији, колико већ од од ове суботе потражиће посетиоци из читавог Поморавља, али ће ипак највише бити Ћупричана.

“ Добар глас се далеко чује, па последњих година поред домаћих купача, бележимо све већи број гостију који долазе из околних градова. Хигијена и висок квалитет воде на првом нам је месту као и безбедност купача о којој брину професионални спасиоци, каже Иван Алексић, директор СЦ Ада.
Већ пету сезону на базенима се организује бесплатна школа пливања кроз коју је до сада прошло више стотина деце, па тако ће већ почетком јула почети пријава нових кандидата
Комплекс базена на Славији простире се на површини од око 2 хектара. У саставу комплекса су олимпијски и дечји базен, тениски терени, паркинг простор и кафе бар на отвореном. Посетиоцима је на располагању комплетан мобилијар базена, саниратни блок са кабинама за пресвлачење и тушеви. Купање у ноћним сатима, концерти на отвореном и гостовања популарних бендова и ове сезоне привући ће велики број посетилаца а све више је оних који своје прославе организују управо крај базена.

Цена улазница иста је као и прошле године. Цена дневне улазнице је 250 динара, 150 динара је цена улазнице након 15 часова а месечна карта кошта 4.500.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП