ДО САДА ПРОГЛАШЕНЕ ЧЕТИРИ ЛИСТЕ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ

Републичка изборна комисија прогласила је још две изборне листе кандидата за одборнике Скупштине општине Ћуприја.

Изборна листа кандидата за одборнике локалне скупштине, који је поднела коалиција СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА – ЋУПРИЈА, на изборном листићу на локалним изборима биће под бројем три. На изборној листи СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА – ЋУПРИЈА – МИРОСЛАВ МИКИ АЛЕКСИЋ – МАРИНИКА ТЕПИЋ (СТРАНКА СЛОБОДЕ И ПРАВДЕ, НАРОДНИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ, ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА) налази се 27 кандидата, а први на листи је Саша Пиштољевић, доктор медицине из Батинца.

Под редним бројем четири, на изборном листићу за локалне изборе 17. децембра биће изборна листа МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ – Српска странка Заветници, коју је поднела Српска странка Заветници. На листи се налази 37 кандидата за одборнике а први на листи је Саша Илић, медицински техничар из Мијатовца.

До сада проглашене су две изборне листе кандидата за одборнике Скупштине општине Ћуприја.

Под редним бројем један на гласачком листићу за локалне изборе, налази се изборна листа АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Ћуприја не сме да стане , коју је поднела Коалиција: Александар Вучић – Ћуприја не сме да стане. На листи је 37 кандидата за одборнике а први на листи је Нинослав Ерић, магистар економских наука из Ћуприје.

Под редним бројем два је изборна листа ИВИЦА ДАЧИЋ – ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ, коју је поднела Социјалистичка партија Србије. На листи је 37 кандидата а носилац листе је Марко Симић, мастер менаџер из Ћуприје.

Рок за подношење изборних листа за ванредне парламентарне и локалне изборе је 26. новембар, док се листе могу повући или кандидати изоставити са проглашене листе до дана утврђивања збирне изборне листе, односно до 1. децембра, прописала је Републичка изборна комисија.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП