ПОЗИВ АМБАСАДОРУ КРАЉЕВИНЕ САУДИЈСКЕ АРАБИЈЕ ДА ПОСЕТИ ЋУПРИЈУ

Поље туризма има највише потенцијала за сарадњу Републике Србије и Краљевине Саудијске Арабије.

Председник Посланичке групе пријатељства са Саудијском Арабијом Усаме Зукорлић, заједно са чланом Посланичке групе пријатељства Нинославом Ерићем, састао се данас са амбасадором Краљевине Саудијске Арабије на нерезиденцијалној основи Осмахом Дахелом ал-Ахмадијем.

Прилику да амбасадору упути позив да посети Ћуприју искористио је и члан Посланичке групе пријатељства Нинослав Ерић, истичући да би Ћуприја могла бити веома интересантно место за инвеститоре из Саудијске Арабије, с обзиром на то да има обезбеђене услова за убрзан развој привреде и предузетништва, кроз унапређење пословног иинвестиционог амбијента, које Ћуприја нуди.

Ерић је навео да је Ћуприја позната као град музике, медицине и атлетике, са богатом културом и садржајима који могу бити интересантни туристима. Он је истакао да је за Републику Србију најважније питање мира и стабилности и изразио наду да ће Саудијска Арабија променити став по питању Косова и Метохије. Ерић је нагласио да је у свету све већи број земаља које не признају независност јужне Аутономне покрајине Србије, те да се председник државе Александар Вучић залаже за дијалог и поштовање међународних права.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП