ДР АНИ ЈАЋИМОВИЋ ХИТНО ПОТРЕБАН НОВАЦ ЗА НАСТАВАК ЛЕЧЕЊА

Ана Јаћимовић, млада докторка из Параћина која се од фебруара ове године бори са инвазивним обликом рака дебелог црева, захваљујући прилозима хуманих људи успела је да оде на лечење у Истанбул.

У периоду од 20. до 25. децембра на клиници “Медикана” у овом турском граду обављен је низ прегледа од стране онколога, пулмолога и интервентног радиолога, снимање ПЕТ скенером, биопсија плућа, а др Ана је примила и нови лек у инфузионом раствору, који уз раније прописане лекове треба да прима на сваких 15 дана. Уз све то, она лекове чију набавку не покрива РФЗО набавља такође преко клинике у Истанбулу, због најповољније могуће цене.

Клиника “Медикана” издала је предрачун за месечну терапију која кошта 20 хиљада вера. Ана Јаћимовић терапију треба да прима три месеца, након чега је заказана нова контрола. Она за сада има количину лекова довољну да потраје до 31. јануара, али то значи да крајем јануара на свом рачуну мора да има наведену суму како би могла да набави нове лекове за наредни циклус.

Сви који могу и желе да помогну овој младој жени да се избори за живот то могу учинити ако пошаљу СМС поруку са бројем 811 на 3030.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП