ДРУГИ КРУГ НАГРАДНЕ ИГРЕ “УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ 2020” ОД 23. ЈАНУАРА

Други круг наградне игре “Узми рачун и победи 2020” почиње 23. јануара, првим извлачењем од 17.55 часова уз директан пренос на Првом програму Радио телевизије Србије.

У шест извлачења другог круга, која ће бити организована сваке суботе почевши од 23. јануара, учествују све коверте послате од почетка првог круга претходне године. У оквиру наградног фонда учеснике очекује шест станова у Београду и 30 аутомобила Fiat 500L. И овога пута биће организовано такмичење градова и општина у броју послатих рачуна, а најактивније локалне заједнице поделиће укупан фонд од 180 хиљада евра за пројекте од јавног значаја по избору грађана – девет најуспешнијих добиће по 20 хиљада евра.

Право учешћа, као и до сада, имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. године, при чему минимални износ рачуна мора бити 100 динара. У истој коверти се не смеју послати измешани фискални рачуни и слипови, већ или једно или друго. На коверти треба да пише само “УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ 2020”, а на полеђини коверте (на месту где се отвара) неопходно је навести име и презиме, адресу из личних докумената и обавезно контакт телефон, како би била валидна.

Наградна игра “Узми рачун и победи” има за циљ подизање свести грађана о значају борбе против сиве економије и узимању фискалних рачуна при свакој куповини. Из Владе Србије апелују на грађане да због епидемиолошке ситуације приликом слања коверти не чекају у реду у поштама, већ да их убаце у најближе поштанско сандуче.

 

 

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП