РЕКОНСТРУИШЕ СЕ ВЕЛИКА САЛА ДОМА КУЛТУРЕ У СУПСКОЈ

У Супској је у току друга фаза радова на адаптацији Дома културе која обухвата комплетну реконструкцију велике сале, замену столарије, бине и пратећих просторија овог здања. Вредност радова је око 11 милиона динара, а очекује се да буду завршени за отприлике месец дана – изјавио је за Телевизију Поморавље Бранко Милојевић, помоћник председника општине Ћуприја.

“Реконструкција Дома културе у Супској одвија се у неколико фаза. Прва фаза која је завршена пре две године обухватила је санацију главне зграде, замену столарије и кровног покривача, чиме је спречено даље пропадање објекта. Због измене закона и поновног комплетирања пројектно-техничке документације, радови на реконструкцији велике сале морали су да сачекају две године али су и поред ванредног стања због пандемије коронавируса отпочели у пројектом предвиђеном року”, објашњава Бранко Милојевић.

Финална фаза радова обухватиће санацију фасаде објекта, при чему ће акценат бити на естетици и очувању аутентичних украса једног од најлепших сеоских домова културе у општини Ћуприја.

This slideshow requires JavaScript.

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП