Шареница у Ћуприји

Летњи караван „Жикине шаренице“ обрео се прве недеље августа у ћупријском Парку крај Мораве. Била је ово прилика да се у двочасовном  програму једне од најпопуларнијих емисија Јавног сервиса Србије представе привредни, образовни, туристички, спортски и културни потенцијали наше општине.

„Ћуприја је расадник младих талената, изузетних музичара и спортиста, а има и велики привредни потенцијал, па би нам биле потребне две емисије да прикажемо све оно чиме Ваш град има да се похвали.  Емисија је садржајно  премашила сва наша очекивања“, изјавио је за наш портал аутор и водитељ „Шаренице“, Жика Николић.

На питање како објашњава феномен „Шаренице“, која је већ деценију једна од водећих емисија Радио Телевизије Србије, популарни водитељ каже да разлог лежи у садржајном и непосредном концепту који је током година освојио широк гледалишни аудиторијум.

„Летњи караван „Шаренице“  више и не броји пређене километре. Циљ нам је да посетимо што више градова широм Србије и да у најбољем светлу презентујемо све њихове потенцијале“, каже Жика Николић.

За успешну реализацију двочасовне емисије, која се сваког викенда емитује уживо, са бројним гостима из различитих делова Србије, потребан је уигран и добро организован тим а ми смо се на делу уверили у професионалност и одговорност сваког од чланова ове путујуће екипе. Судећи према њиховим коментарима, након успешно обављеног посла, Ћупричани су били више него добри домаћини.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП