600 МЕТАРА НОВОГ АСФАЛТА У СУПСКОЈ

У Супској је асфалтирана Улица Миодрага Новаковића, дужине 600 метара. За ову саобраћајницу, која представља повезницу са регионалним путем, локална самоуправа издвојила је 3,8 милиона динара. 

“Предстоји нам асфалтирање још једне улице у Супској у дужини од 400 метара, а затим изградњу сеоских саобраћајница настављамо у осталим месним заједницама. Будући да је генерални пројекат већ урађен, у наредне четири године очекује нас један јако обиман и важан посао, а то је изградња водоводне и канализационе мреже у свим селима општине Ћуприја”, најавио је председник општине Нинослав Ерић.

Председник Ерић обишао је и радове на реновирању Дома културе у Супској, који ће ускоро доживети комплетну трансформацију. Осим културолошког значаја, стављање овог објекта у функцију биће изузетно важно јер се у њему налази сеоска амбуланта.

Према уговору о асфалтирању сеоских саобраћајница у општини Ћуприја за 2020. годину, локална самоуправа финансираће асфалтирање преко 10 километара улица и путева.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП