ДЕЛЕ СЕ КАРТИЦЕ ЗА БЕСПЛАТАН ПРИГРАДСКИ ПРЕВОЗ

У Вирину је подељено првих 39 картица за бесплатан приградски превоз. Расподела је настављена у Мијатовцу, Сењу и Јовцу, а захтев за ову повластицу до сада је поднело око хиљаду пензионера и лица старијих од 65 година. 

Картица за субвенционисани превоз важи до краја августа. У току је подела првог контингента повластица, а очекујем да убрзо захтев за остваривање овог права поднесу сви пензионери из наше општине – каже Бранимир Тазић, председник СО Ћуприја.

“Њих има око пет хиљада, али свакако пензионери и старији од 65 година нису једине категорије лица која се могу пријавити за бесплатан приградски превоз. Многи наши грађани су аплицирали у својој месној заједници уз помоћ представника Канцеларије за помоћ грађанима. Оне који још нису поднели захтев позивам да то учине. Потребно је само да се јаве Кабинету председника општине, и добиће своју картицу.”

Поред пензионера и старијих од 65 година, право на повластицу за приградски превоз имају још и ученици, примаоци новчане социјалне помоћи и лица са инвалидитетом.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП