ЕРИЋ ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС У ЋУПРИЈИ

Завршени су унутарстраначки избори у Општинском одбору СНС у Ћуприји. За председника је изабран народни посланик и председник Скуштине општине Нинослав Еерић, који је и у протеклом циклусу обављао функцију првог човека ћупријских напредњака.

Иза њега су једногласно стали сви чланови Изборне скупштине. У свом обраћању страначким колегама Ерић је истакао да је у проткелих 10 година СНС урадила више за Ћуприју него било која власт пре.

Све што је урађено за град и општину се види али ја сам најпоноснији на оно преко чега многи прелазе, а то је имовина Ћуприје. Она је за проткелих 10 година вишеструко увећана и тај раст биће настављен и у наредном периоду – рекао је Ерић.

Он је посебно апострофирао исправљање туђих грешака. То је био најтежи задатак. На добром смо путу да све туђе грешке исправимо. Вратићемо Ћуприји оно што јој припада и наставити да и у наредних 10 година радимо на њеном још бржем развоју – рекао је Ерић. Вратићемо Ћуприји и народ, грађане. То ће у будућности бити наш највећи и најтежи задатак, за чије решавање ми је потребна и ваша помоћ – нагласио је Ерић обраћајући се члановима Изборне скуштине ОО СНС.

Пред нама је нових 10 година. Очекујем да наставимо још јаче, преданије, посвећеније и боље да радимо за добробит свих грађана наше општине, јер су нам у више наврата указали своје поверење. То ни једног тренутка не смемо да заборавимо – закључио је Нинослав Ерић, председник ОО СНС у Ћуприји.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП