НИНОСЛАВ ЕРИЋ: АСФАЛТИРАЋЕМО СВЕ УЛИЦЕ У СВИМ СЕЛИМА ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА

Реализација плана о асфалтирању сеоских саобраћајница у општини Ћуприја за текућу годину одвија се предвиђеном динамиком. Тај посао неће бити завршен док свака улица у сваком селу не буде асфалтирана – рекао је председник општине Нинослав Ерић током надгледања радова у Паљану.

Завршена је прва фаза асфалтирања Карађорђеве улице у Паљану, на деоници дужине 550 метара. Ова саобраћајница једна је од оних које су морале да буду ургентно урађене како би се створили услови да се асфалтирање настави према центру села. У тој другој фази асфалтираће се деоница у дужини од 500 метара, након чега ће мештани добити асфалтирану улицу дужине преко једног километра.

“Више пута сам напоменуо да је тежња  локалне самоуправе да све сеоске улице буду асфалтиране. Све смо ближи остварењу тог циља, а затим ћемо се посветити још једној подједнако значајној. Реч је о стварању услова за изградњу канализационе и водоводне мреже у свим селима, на чему ће се радити наредних година”, наглашава председник Ерић.

Сарадња Месне заједнице и општине Ћуприја је за пример и сигурни смо да ће оно што је обећано нашем селу бити и урађено. Реконструкција пољских путева у дужини од седам километара, санација корита реке у дужини од три километра, уређење школског дворишта и сале Дома културе само су неки од завршених послова – наводи Жељан Радовановић из МЗ Паљане.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

 

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП