ПРИВЕДЕНА КРАЈУ САНАЦИЈА БИГРЕНИЧКОГ КЛИЗИШТА

Асфалтирањем клизишта на улазу у Бигреницу реализована је и последња ставка уговора из 2019. године о санацији сеоских саобраћајница. Посао вредан 3,9 милиона динара без ПДВ-а, на деоници дужине око 200 метара, обавили су радници предузећа “Србија Аутопут”, уз надзор стручних служби ЈКП “Равно 2014”. 

“Од наредног понедељка почиње реализација уговора о санацији сеоских саобраћајница за текућу годину. Машине прво иду у Супску, а затим редом у Влашку, Крушар и Исаково. У плану је санација око 10 километара саобраћајница, а вредност радова је око 60 милиона динара”, наводи Дејан Ристић, директор ЈКП “Равно 2014”.

Клизиште надомак Бигренице није једино на путу од Ћуприје до Ресавице у делу који одржава ЈКП “Равно 2014”. Према речима директора Ристића, до краја лета радиће се санација и осталих већих девијација на овој деоници.

This slideshow requires JavaScript.

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП