ЦИЉ ЈЕ ПОВЕЗАТИ ИВАНКОВАЦ И МАНАСТИР РАВАНИЦУ

Асфалтирањем преосталих 540 метара Улице кнеза Лазара у Иванковцу настављено је уређење локалних путева у општини Ћуприја. Реконструкција тог путног правца започета је пре две године када је асфалтирана деоница који води до моста на реци Миросави, а у овом наврату асфалтом је покривена траса саобраћајнице до центра села – рекао је приликом обиласка радова Бранимир Тазић, председник СО Ћуприја.

Улица кнеза Лазара веома је важна за повезивање два историјско- туристичка локалитета у нашој општини: комплекса “Шанчеви на Иванковцу” и манастира Раванице – наставља Бранимир Тазић.

“Одавде до пута за манастир Раваницу који је урађен прошле године има тачно четири километра. Са завршетком прошлогодишњих и ових асфалтерских радова у Иванковцу, све смо ближи томе да путно повежемо Шанчеве и задужбину кнеза Лазара. Добра путна инфраструктура омогућиће да у наредном периоду у туристичку понуду наше општине буде уврштена и излетничка тура која обухвата те атракције.”

Поред санације путне инфраструктуре, у Иванковцу је пре две недеље асфалтирано игралиште за мале спортове поред школе.  Овај спортски терен пре коју годину добио је и нову расвету.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП